vliesbehang schildersbedrijf van veen schilderwerken
vliesbehang schilderersbedrijf van veen schilderwerken alphen aan den rijn
behang schildersbedrijf van veen schilderwerken
schildersbedrijf van veen schilderwerken alphen aan den rijn

Vliesbehang

Vliesbehang is relatief nieuw. Behang in vele dessins, van modern tot klassiek of zelfs fotobehang en 3D behang, op een basis van vlies. Sterk en zeer stabiel. Het laat zich eenvoudig verwerken en krimpende naden horen tot het verleden. Het behang wordt op dezelfde manier verwerkt als glasvlies of renovlies. De muur wordt voorzien van een laag lijm waarop het behang wordt aangebracht. Het resultaat is zeer de moeite waard. Mede daardoor is ouderwets “behangen” weer helemaal in. Leuk om een accent aan te brengen op een muur, in een modern interieur.

Glasvlies 

Ondertussen een klassieker welke de “ziekenhuislook” al lang achter zich heeft gelaten. Het overbekende ruitje is uiteraard nog steeds in verschillende varianten verkrijgbaar, maar u doet zich tekort wanneer u zich niet verdiept in de vele tientallen andere dessins. Een ding hebben ze echter gemeen, ze worden afgewerkt in de kleur die u wenst. Voorzien van een goede kwaliteit muurverf (gespoten of gerold) is het resultaat vrijwel naadloos en is uw muur te reinigen mocht er onverhoopt een vlek op komen. 

Renovlies

Momenteel een van de meest verkochte wandafwerkingen. En niet voor niets. Past als geen ander binnen de trend van moderne interieurs. Strakke stukwerk muren hebben nadelen, zo beschadigen ze snel en scheurvorming (vooral bij nieuwbouw) openbaart zich onmiddellijk. Niet met Renovlies! Afhankelijk van de soort blijven haarscheuren onzichtbaar. Het versterkt de muur en afgewerkt met een goede kwaliteit muurverf, in elke gewenste kleur, volledig naadloos.

Vliesafwerkingen met OnderhoudNL garantie, alleen bij Van Veen Schilderwerken! 

Uw wanden mooier met:

vliesbehang schildersbedrijf van veen schilderwerken

vliesbehang schildersbedrijf van veen schilderwerken