Wandafwerking

Wand/plafondafwerking! Een breed begrip, maar uiteindelijk gaat het om stucwerk. Elke muur of elk plafond zal uiteindelijk geschikt gemaakt moeten worden om af te werken. Soms volstaat het glad afwerken van scheuren en naden, soms is een ingrijpender behandeling nodig, afhankelijk van de gewenste eindafwerking. Een gladde muur of een glad plafond past uitstekend in een modern interieur en kan direct afgewerkt worden door schilderen of spuiten. Het spreekt voor zich dat een gladde muur een perfecte ondergrond is voor behang of glasweefsel of renovlies. Maar er zijn meer mogelijkheden zoals Spachtel Putz een ijzersterke korrelafwerking in de kleur die u wenst of het klassieke Granol ook in elke kleur af te werken.

Momenteel is toch de strakke afwerking favoriet, maar verdiept u zich eens in de diverse decoratieve technieken welke een leuk accent kunnen toevoegen in uw woning of bedrijfspand met kwasten, kammen, rollen of sponzen zijn vele wandafwerkingen te realiseren. Sierlijsten van Orac Decor, die in oude panden uiteraard volledig tot hun recht komen maar net zo goed in een nieuwe woning toegepast kunnen worden, geven uw woning een onverwachte allure.

U ziet ook op dit gebied kunt u bij Van Veen Schilderwerken uw licht opsteken. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren!