zakelijk schildersbedrijf van veen schilderwerken alphen aan den rijn

Zakelijk

Een professionele uitstraling en sfeer zijn een belangrijke factor. Dit bereikt u door eens goed na te denken over kleurgebruik eventueel aangepast aan uw huisstijl. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete verandering, vraagt u eens om een deskundig kleuradvies om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Uw klanten zullen onder de indruk zijn en uw personeel zal het waarderen!

De zakelijke opdrachtgever heeft vaak unieke wensen. Deze moeten vaak gerealiseerd worden onder tijdsdruk om u en uw personeel, maar zeker uw klanten zo min mogelijk overlast te bezorgen. Hoe strak uw tijdsplanning ook is, onze ervaring en flexibiliteit zorgt ervoor dat uw project of uw bedrijfspand op het afgesproken moment klaar is, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit!

Wellicht zit u ook niet te wachten op een schilder tijdens openingstijden. In overleg kunnen een deel van de werkzaamheden of het gehele schilderwerk na sluitingstijd uitgevoerd worden. De overlast van de werkzaamheden wordt op deze manier tot het minimum beperkt.

Uiteraard zijn wij ook voor de zakelijke opdrachtgever niet voor niets OnderhoudNL partner. Kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen met duidelijke algemene voorwaarden en spijkerharde garanties.

Van Veen Schilderwerken, zakelijk gezien een goede keuze voor uw schilderwerk en onderhoud!

De zakelijke opdrachtgever kan bij ons terecht voor:

  • Schilderwerk binnen en buiten / nieuwbouw en onderhoud.
  • Wandafwerking.
  • Spuitwerk.
  • Behangwerk.
  • Glasvlies / Renovlies.

Voordeel? Denk aan de winterschilder tot eind maart 2016!

zakelijk Schildersbedrijf van Veen Schilderwerken

zakelijk schildersbedrijf van veen schilderwerken alphen aan den rijn